Panel | Spor ve Kök Hücre

Günümüzde ciddi ivme kazanan kök hücre çalışmalarında, laboratuvar ve klinik alanında, hastalıkların tedavisinde, deneysel modellerin oluşmasında ve bağışık sisteminin düzenlenmesinde umut verici yaklaşımlar ortaya konulmuştur.

Spor alanında özellikle önemli spor yaralanmalarında rejenerasyon kapasitesi yüksek olan kök hücre grupları klinik kullanıma girmektedir.

Doğruların ve yanlışların karıştığı kök hücre uygulamaları hakkında son bilgilerin paylaşıldığı ‘’Kök Hücre ve Spor’’  paneli Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Prof. Dr. Tunç AKKOÇ tarafından sunulan panele öğretim üyeleri ve öğrenciler büyük ilgi gösterip dikkatle takip ettiler.

Soru-cevap bölümünün sonunda Prof. Dr. Tunç AKKOÇ’a Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Salih PINAR tarafından teşekkür çiçeği takdim edildi.