Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT, Spor Bilimleri Fakültesi'ni ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin ARAT, Üniversitemizin en genç Fakültesi Spor Bilimleri Fakültesi'ni ziyaret etti.

Spor Bilimleri Fakültesi'nin kuruluşundan dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Rektörümüzü, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Salih PINAR ve öğretim üyeleri Fakülte girişinde karşıladı.

Kendisine Dekan Prof. Dr. Salih PINAR tarafından hoş geldin çiçeği takdim edilen Rektörümüz ile daha sonra öğretim üyelerimizin katılımıyla görüşmeler devam etti.

Fakülte’nin kurucu Dekanı Prof. Dr. Salih PINAR, Fakülteleşerek önemli bir aşamanın geçildiğini, bundan sonraki planlamalarını ve beklentilerini sayın Rektörümüze iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. M. Emin ARAT da, Spor Bilimleri Fakültesi'nin öncü rolünün devamı için başta kadro sorunu olmak üzere her türlü desteği Rektörlük olarak imkanlar dahilinde sağlayacaklarını belirtti.