Spor Bilimleri Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı 26 Haziran 2018 günü fakültenin seminer salonunda yapıldı.

Dekan Prof. Dr. Salih Pınar’ın açılış konuşmasından sonra bölüm başkanları, geçtiğimiz akademik yıl içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili sunum yaptılar.

Bölüm Başkanlarının sunumunun ardından tekrar kürsüye gelen Dekan Pınar, akademik, sosyal ve kültürel olarak başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını, gerek takım gerek bireysel branşlarda öğrencilerinin elde ettiği başarılarla gurur duyduklarını söyledi.
Her yıl için en az bir uluslararası kongre hedeflediklerini, bu yıl içerisinde iki tane yaptıklarını, yanı sıra STK, yerel yönetimler ve başka kamu kurum ve kuruluşlarıyla sıkı bir işbirliği içerisinde olduklarını, spor eğitimi alanındaki öncü olmanın bilinciyle, bilgi ve tecrübelerini isteyen her kurum ve kuruluşla paylaştıklarını söyledi.

Fakülteye bu eğitim döneminde katılan akademisyenlerin ardından emekli olan Prof. Dr. Fehim Coşan’a plaket takdim edildi.

Geçtiğimiz akademik yıl içerisinde fakültede yapılan ve üniversitemiz web sayfası ve sosyal medya hesaplarından paylaşılmış olan 50’den fazla haberin olduğu kısa bir videonun gösteriminin ardından dilek ve temennilere geçildi.

Toplantı sonunda tüm akademik personel, birlikte öğle yemeği yedi.