Spor Bilimleri Fakültesi ile Uluslararası Padel Federasyonu Webinar Etkinliğinde Buluşuyor

Uluslararası Padel Federasyonu Türkiye Temsilcisi olan Padel İstanbul Spor Kulübü tarafından Türkiye'de ilk kez düzenlenecek Padel Webinar etkinliği 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 15:00'de gerçekleşecek!

Akademik paydaş Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve yerel belediye paydaşı Beykoz Belediyesi'nin destekleri ile Uluslararası Padel Federasyonu (FIP) Genel Sekreter Danışmanı Daniel Patti'nin konuk olduğu, oturum başkanlığını Padel İstanbul Spor Kulübü Başkanı ve Öğretim Görevlisi R. Tayfur Özkan'ın üstlendiği webinar; İngilizce dilinde ve Türkçe altyazı şeklinde gerçekleşecektir. Arkasından soru-cevap bölümü ile program devam edecektir.

Projemiz Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.

Katılmanızdan mutluluk duyacağız.

Tarih  : 27 Haziran 2021 Pazar