SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDEN 3 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 27-29 Nisan 2016 tarihlerinde Elazığ’da yapılan Türkiye Üniversitelerarası Karate Şampiyonasında Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz kendi kilolarında Türkiye Şampiyonu oldu. Kafile başkanlığı Spor Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Aytekin Soykan’ın yaptığı üniversitemiz ekibinde, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencimiz Sevil Baş 50 kg, Meltem Hocaoğlu +68 kg ve İbrahim Hakkı Özbay 75 kg da Türkiye Şampiyonu olarak Üniversitemizi başarıyla temsil ettiler. Aynı şampiyonada Selim Sofuoğlu kata Türkiye 2. Si ve Muhammed Ali Yılmaz 67 kg. Türkiye 3. 'sü olarak tamamladı.

Altın madalya alarak şampiyon olan sporcu-öğrencilerimiz bu başarılarıyla Ülkemizi ve Üniversitemizi Dünya Şampiyonasında temsil hakkı kazandı.